Chow Chow

Chow Chow hunderase info og bilder. Erfaringer om Chow Chow hund.

Chow Chow, hunderase, hunderaser, hund, hunder, rase, rasehund, chow, chow

Chow Chow: Lær om rasen kjent som Chow Chow I dag.

18. mai 2024 av Hunderase / Hunderaser A-C

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Chow Chow har blitt gruppert i gruppe 5 (Spisshundraser og primitive hunder) og seksjon nr.5 (Asiatiske spisshunder og beslektede raser) med rasenumer 205.

Bruksområde er blant annet vakthund oppgaver. Er en nordlig spisshundrase. Hunderasen kommer fra Kina. Bjeffer minimalt. Kan være litt på vakt mot fremmede. Et kaldt klima er ingen hindring for disse hundene. Chow Chow har i noen tilfeller visse problemer med helsen. Enkelte hunder av denne rasen kan utvikle hoftedysplasi. Wire Fox Terrier vil kunne få hudproblemer. Kan få problemer med øynene. Ører som er stående. Massiv. Langhåret pels. Levealder for Chow Chow er 14 til 16 år.

Chow Chow har følgende alias: Chow. I Finland kalles disse hundene Kiinanpystykorva.

Man trenger erfaring skriver:

Fine hunder:).Men enkelte forsikringselskap nekter å forsikre chow chow eiere på grunn av at hunderasen er så aggressiv :p Den er ikkje redd noko ting, og jaga bjørn som ingenting. Ein chow chow må bli skikkelig sosialisert i valpealder, viss ikkje så blir den aggressiv. Har blå tunge! Er i mange farger, rød, lysere, svart og krem :) Har ein rød gutt som er verdens beste! Han er skikkelig sosialsiert og elsker alt og alle. han er 13 år, og som ungdom var det ingen kjære mor...

Arvid skriver:

Sosial.Opplevde en slik en gang som sto i bånd hos eieren. Mat og vann var tilgjengelig. Men hun hadde ikke spist på de 4-5 timene eieren var borte. Jeg satte meg ned ved siden av henne. Spurte om hun ikke ville spise nå, så skulle jeg holde henne med selskap? Da satte hun i gang. Spiste opp en stor skål med mat,- men under måltidet sjekket opp på meg om jeg fortsatt satt der. Snakket til henne som om hun forsto alt !

Margareth skriver:

Chow chow menneskets beste venn.Herleg rase,reinsleg, lite røyting, minimalt med bjeffing,god helse ved godt stell og skikkeleg for. Har hatt Chow Chow i 30 år og erfarer det at rasen er både barnevenleg og omgjengeleg vist man dreserer dem skikkeleg, har aldri hatt problem med denne rasen. Alle hunder blir slik du gjør dem til.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]