Australsk terrier

Australsk terrier raseinfo. Australsk terrier hunderaser.

Australsk terrier, hunderase, hunderaser, hund, hunder, rase, rasehund, australsk, terrier

Australsk terrier: Les om hunden Australsk terrier på denne siden.

15. juli 2024 av Hunderase / Hunderaser A-C

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Australsk terrier har gruppe 3 (Terrier gruppen) seksjon 2 (små terriere) nummer 8 i klassifiseringen til FCI.

Rasen kommer fra Australia. Ofte svært vennlig ovenfor andre hunder. De elsker å leke og er noen svært lystige hunder. Australsk terrier røyter mindre enn mange andre raser. Alle hunder har behov for en daglig luftetur, men disse hundene krever mindre mosjon enn mange andre hunder. Australsk terrier er en rase med få eller ingen helseplager. Rasen har stående ører Halen er forsåvidt ganske kort. Langhåret. Den forventede levealder for Australsk terrier er 15 til 18 år.

Polsk betegnelse på rasen Terier australijski. Australianterrieri er det finske navnet på rasen. Franskmenn betegner rasen som Terrier australien. Australian Terrier er det engelske navnet på hunderasen.

Gjest skriver:

Fantastisk morsom hund, veldig sosial og godlynt, tillitsfull, men skarp og tøff som få andre. Har en hanne som nå er 11 år, han er med meg på jobb(på kontoret og mye reising i bil)og han elsker det. Aussien er utrolig selskaps syk og vil gjerne være sammen med familien hele tiden, kan også være alene, men liker det ikke.Veldig sterke til størrelsen og være, ekstremt raske i bevegelsene. Vær obs på at de er veldig tøffe og går ikke av veien for og slåss eller forsvare sine nærmeste. Min er litt aggressiv mot andre hannhunder og størelsen på andre hunder spiller ingen rolle. Snill mot barn og andre dyr(bare de ikke løper).Elsker og gå turer og alt skal undersøkes, veldig nysgjerrig. Lett og dressere og elsker å lære ting. Min har en "uvane" og drepe alt den kommer over av orm, mus, rotter og småfugl.Orm er favoritten og det er umulig å få han til og slutte med dette, da han er ekstremt rask.Vil også gjerne gjete alt som er i flokk, gjess, ender, barn osv. Lettstelt pels, men tåler dårlig kulde, røyter veldig lite ved riktig for. Min har litt sart hud og mage. Men ikke noe problem hvis den fores riktig og vaskes med shampo og balsam regelmessig.Enorm appetitt og mat mengden må passes på. Absolutt en hund og anbefale,både for familier og enslige.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]