Blodhund

Blodhund info. Bilder av Blodhund hunderaser.

Blodhund, hunderase, hunderaser, hund, hunder, rase, rasehund, blodhund

Blodhund: Se bilder av hunderasen Blodhund her.

21. mai 2024 av Hunderase / Hunderaser A-C

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Blodhund er i FCI gruppe 6 (Drivende- og sporhunder) og seksjon 1 (drivende jakthund) med rasenummer 84.

Brukes som sporingshund i politiet. Har jakthund egenskaper med en utmerket luktesans. Opphav fra Belgia. Ofte vennlige og snille hunder mot både fremmede og familien. Krever forholdsvis lite pelsstell. Omtales som barnevennlig, og er hele familiens kjæledegge. Blodhund er en hunderase der noen individer vil kunne få betydelige helseproblemer. Rasen har som mange andre litt større hunder enkelte problemer med HD, men ansvarlige oppdrettere forsøker å avle bort dette. Kan få øyeproblemer. Sykdommen Gastric Dilatation-Volvulus rammer enkelte hunder av denne rasen. Når magen hovner opp, kan den rotere og medføre akkutt død. Massiv hunderase. Rasen har en relativt lang hale. Den forventede levealder for Blodhund er 10 til 12 år.

Blodhund har også fått navnene Chien de Saint-Hubert. På polsk heter den Bloodhound. Hunderasens navn i Finland er Vihikoira. Spanjolene kaller den for Perro de San Huberto. Bloodhound kalles den i Italia. Skrives Chien de Saint-Hubert på fransk. Bloodhound er rasenavnet som brukes i Tyskland. Engelsk navn er Bloodhound.

Tigern skriver:

Dummeste rasen.Er ikkje denne rasen som er vnskligst å trene opp? Hvis den får lukta av noko så kan ingenting stoppe dem! Den har sann luktegreie inne i nasa like stort som einklut

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]