Black and Tan Coonhound

Black and Tan Coonhound informasjon. Les alt om Black and Tan Coonhound rasehund.

Black and Tan Coonhound, hunderase, hunderaser, hund, hunder, rase, rasehund, black, and, tan, coonhound

Black and Tan Coonhound: Les om hunderasen Black and Tan Coonhound her.

18. mai 2024 av Hunderase / Hunderaser A-C

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Black and Tan Coonhound har gruppe 6 (Drivende- og sporhunder) seksjon 1 (Drivende jakthunder) og nr.300 i FCI.

Brukes til sporing i politiet. Kan godt brukes som jakthund med en utmerket luktesans. Rasens opprinnelsesland er USA. Black and Tan Coonhound er en rase som røyter forholdsvis lite. Ofte vennlige mot både små og store barn, og vil bli en hund som alle barn elsker. Helseplager som går igjen hos enkelte individer av denne rasen er HD. Den forventede levealder for Black and Tan Coonhound er 10 til 12 år.

Black and Tan Coonhound går også under følgende navn: American Black and Tan Coonhound.

Beth skriver:

herlig rase.Vi er så heldig å ha en slik hund. Man kan ikke finne en mer rolig og tolmodig hunderase en dette. De trenger ikke mye mosjon, ikke sykdommer på dem( klart noen har, men det er ikke vanlig) elsker alt fra hamstere til hester osv. Siden den jakter lukten og ikke dyrene er den snill med alle. Den selges i usa som gårdshund siden den bare ligger på trappa. Man ser mange coonhounder i western filmer. Pluto er en coonhound. Herlig rase.

Ann-Mari skriver:

Drømme hunden av store hunder.Å dette er en hjertevarm herlig ras. Nå er jeg så heldig å kjenne til denne rasen da jeg har fulgt hunden til Beth siden hu kom hit til Norge.

Trulte skriver:

Så flott hund.Vi er på jakt etter en ny familiehund. Vi vil gjerne ha en litt krevende hund, en som liker katten vår, og synes det er ok at det løper barn inn og ut av huset. Vi vil ha en hund som kan gå på ett par lange skiturer i uken, men også kan klare seg med dager med kortere turer. Er det en egen klubb for disse i Norge? Er det valper som selges i Norge? Håper noen kan hjelpe meg :-)

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]