Alaskan Husky

Alaskan Husky hunderaser. Les mer om Alaskan Husky denne hunderasen.

Alaskan Husky, hunderase, hunderaser, hund, hunder, rase, rasehund, alaskan, husky

Alaskan Husky: Få info om rasen Alaskan Husky her.

30. mai 2024 av Hunderase / Hunderaser A-C

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Regnes av mange som verdens beste sledehunder, og er en rase spesielt utviklet til dette formålet. Er en nordlig spisshundrase. Denne hunderasen kommer fra USA. Stående ører. Rasen har en relativt lang hale. Den forventede levealder for Alaskan Husky er beregnet til 12 til 15 år.

Gjest skriver:

Vidunderlige arbeidsville hunder.Gammel tispe, snart 13 år, fremdeles glad og til en viss grad aktiv. Familiehund, men super sensitiv for smell/skyting. Det være seg smell fra et bål, skudd, fyrverkeri eller lignende, og blir verre og verre med alderen. Hann hund 6 år, 40 kilo klovn. Verdens mest kjærlige, tøysete, kjappeste, rareste skrue. Sterk som et uvær med lange bein og store poter som bare er glad. Blir en sjelden gang syk og da akkurat som alle andre menn!!! Anbefaler rasen til alle som liker å gå i fjellet, sykle i terrenget, gå på ski eller være aktiv på andre måter.

Gjest skriver:

12 år og sprek.Vi har en gammel Alaska husky som har drevet med langdistanse løp. Snart 12 år og fortsatt sprek. Veldig godt gemytt, godt hundespråk. Dårlige tenner, har fjernet 12 tenner. Redd for høye lyder. Ellers en fin hund og verdens snilleste, men mye energi!

Gjest skriver:

Fra sledehund til familiehund.Har en 9 år gammel huskytispe som har levd hele sitt liv ute i en hundegård og levd som trekkhund i konkurranse og turistkjøring. Nå har hun flyttet inn og lever pensjonistlivet innendørs som familiehund. Hun er lydig og går så ofte som mulig uten bånd. Dette er en rase med fuglehund i seg så jaktinstinktet er på plass hvis det skulle dukke opp vilt, så man må ha god kommunikasjon med hunden og være ekstra oppmerksom når man er ute i skog og mark :-) Det er en sosial og snill hund som vil være med der det skjer og vil ha mye oppmerksomhet og mosjon. Lettlært i ung alder, men har også mye energi som kan være utfordrende om den ikke får blitt sliten. Bør brukes til sykling, snørekjøring, løping osv.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]