Amerikansk bulldog

Amerikansk bulldog info. Bilder av Amerikansk bulldog hunderaser.

Amerikansk bulldog, hunderase, hunderaser, hund, hunder, rase, rasehund, amerikansk, bulldog

Amerikansk bulldog: Les om rasen som heter Amerikansk bulldog her.

30. mai 2024 av Hunderase / Hunderaser A-C

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Dessverre har denne rasen blitt utnyttet til hundekamper. Rasen kommer fra USA. Er mistenksom og på vakt ovenfor fremmede. Trenger ikke mye pelsstell. Trenger begrenset med mosjon, men lufteturer hver dag er selvfølgelig en nødvedighet. Ganske muskuløs. Korthåret pels. Forventet levealder for Amerikansk bulldog er 10 til 16 år.

Amerikansk bulldog kjennetegnes også ved navnet Old Country Bulldog. Rasens polske betegnelse er Bulldog amerykanska. Amerikanbulldoggi er den finske betegnelsen. Spansk navn er Americano Bulldog. I Storbritannia kalles den American Bulldog.

thomas skriver:

working bulldog.har en ambull på 3 år, og kan ikke si meg enig i at rasen trenger begrenset med mosjon. dette er en energisk rase som jeg mener trenger mye mosjon. har et vennepar som også har, de er ikke flinke med mosjonen og hunden deres har spist opp nesten alt invetar i huset. synes heller ikke rasen er spesielt skeptiske til fremmede, da hun jeg har er oversosial. har også en dogo canario og da kan vi snakke om skeptisk mot fremmede. min ambull blir brukt til lydighet, bruks og weight pulling og hun elsker å jobbe.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]