Beagle

Beagle raseinfo. Beagle hunderaser.

Beagle, hunderase, hunderaser, hund, hunder, rase, rasehund, beagle

Beagle: Lær om rasen som heter Beagle her.

14. juli 2024 av Hunderase / Hunderaser A-C

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Beagle har gr.6 (Driv.og spor.) s.1 - drivende jakthunder - nr.161 i FCI.

Hunderasen brukes til jakt der luktesansen er viktig i jakten. Hunderasen ble først avlet i England. Vennlig ovenfor andre hunder. Tendens til å ule. Ofte vennlige og snille hunder mot både fremmede og familien. Vær oppmerksom på matinntaket da de lett kan legge på seg. Er en rase som ikke krever mye pelsstell. Disse hundene regnes som barnevennlige, men når barn og hund leker sammen bør de alltid være under oppsyn av en voksen. HD er et ikke ubetydelig helseproblem hos denne hunderasen, men ansvarlige oppdrettere forsøker å avle på friske hunder som ikke har slike helseplager. Vil kunne utvikle problemer med synet. Hunder av rasen beagle kan få epilepsi problemer. Det vil kunne forekomme øyeproblemer hos hunder av rasen Beagle 1 Halen er relativt lang. Korthåret. Den forventede levealder for Beagle er 12 til 15 år.

Cindy skriver:

Vennlig og god. Sta. Rømme, rømme og rømme. Graver seg ut av hagen/luftegården.klatrer over gjerder(JA!)er utrolig smart og kreativ på den fronten,men spiller uforstående på innkalling... når nesen er i bruk lukkes ørene er min erfaring.Drar endel i båndet. Er allikevel relativt rolig av seg. Legger lett på seg. min tispe på 4 hadde en periode tendenser til napping på barn utenfor egen familie, men det er gått helt over. Hun elsker å ligge på toppen av stolryggen og kroer seg som en katt. Alternativt kryper hun inn og under i teppehauger. Elsker å sove godt innpakka. Hos oss må man se etter hvor man setter seg... Anbefaler hunden til aktive folk som bor landlig.

Beagle skriver:

Koselig og kjærlig rase.Beagle er en koselig og kjærlig hunderase. Veldig bra for familier, og anbefales for førstegangseiere. Dette er en hunderase det er lett å bli glad i, selv om den kan være litt rampete! Har du tid og lyst til å leke med hunden, er dette et godt valg.

Christine skriver:

Perfekt familiehund.Jeg har hatt min beagle i 9år nå, og jeg håper jeg har han mye lenger! Han var veldig rampette som valp og ødela både fjernkontroller, mobiler, sko, madrasser, dører osv... men det var heldigvis bare de to første årene. Han er ekstremt kosete og vil helst kose og ligge på fanget hele døgnet. Verdens beste familiehund som er glad i absolutt alle og knyttet til mange. Liker å gå på turer, og vi har lært han flere kommandoer. Nedturen med denne rasen er at de er veldig glad i mat, så det er uaktuelt å gå fra mat fremme. I tillegg er det umulig å ha han uten bånd og forvente at han skal gå pent! Men for all del - en fantastisk rase!

Gjest skriver:

Lett å oppdra.Har hatt flere beagler no. Min erfaring er at de er lett å oppdra, man må være streng med dem som valp. Min beagle kan gå løs uten å stikke av og bjeffer ikke på andre hunder. De er veldig glad i å gå på tur. Ulempen er at de elsker mat, jeg kan ikke gå ifra mat på bordet for da spiser hunden det. Jeg har hatt to helt forskjellige beagler, den ene jaktet og var ikke særlig glad i kos, men den barn også veldig hissig mot fremmede. Den andre jakter ikke og er veldig glad i kos og er veldig snill med barn. Min erfaring er at en beagle er en helt super rase og som sagt bør man være streng med dem som valp.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]