Australsk Kelpie

Australsk Kelpie med bilder. Erfaringer med Australsk Kelpie denne hunderasen.

Australsk Kelpie, hunderase, hunderaser, hund, hunder, rase, rasehund, australsk, kelpie

Australsk Kelpie: Finn informasjon om rasen Australsk Kelpie her.

20. mai 2024 av Hunderase / Hunderaser A-C

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Australsk Kelpie har gruppe 1 (Brukshund og gjeterhund) seksjon 1 (fårehunder) og nr.293 i FCI.

Dette er en utmerket gjeterhund. Denne hunderasen kommer fra Australia. Ørende til denne rasen er stående. Levealder for Australsk Kelpie er beregnet til 10 til 14 år.

Andre navn på Australsk Kelpie er Australischer Kelpie, Kelpie. I Finland kalles disse hundene Australiankelpie. Australian Kelpie er hunderasens engelske navn.

Mr.Hansen skriver:

Fakta du trenger om Australsk Kelpie.Kelpie er en hund med gode egenskaper som feks. at den har en livlig oppførsel og vil gjerne få deg med på lek. De er utrolig intelligente hunder. Er vanligvis veldig glade. Hvis du er en sofagris er ikke dette hunden for deg. Hundene vil lett klare en 2 timers tur, men blir utslitt av sosialisering med andre hunder og mye hodetrening. Med andre ord, de krever mye fysisk trening, men psykisk trening ca 30 min vil slite de ut. Hundene krever lite pelsstell, og en tur i dusjen nå og da vil holde. Det er også viktig å vite at under dresseringen av den Australske Kelpien må man vise at det er du som er sjef, ellers vil hunden ta over.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]