Amerikansk cocker spaniel

Amerikansk cocker spaniel med bilder. Erfaringer med Amerikansk cocker spaniel hunden.

Amerikansk cocker spaniel, hunderase, hunderaser, hund, hunder, rase, rasehund, amerikansk, cocker, spaniel

Amerikansk cocker spaniel: Les om rasene som heter Amerikansk cocker spaniel her.

30. mai 2024 av Hunderase / Hunderaser A-C

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Amerikansk cocker spaniel har i FCI sin kategorisering fått tildelt gruppenummer 8 (Apporterende hunder) seksjon 2 spanieler nr 167.

En jakthund rase som kan brukes til lokalisering av jaktbytte. Rasens opprinnelsesland er U.S.A.. En av de mest hundevennlige rasene. Disse hundene er barnevennlige, men hunder og barn bør alltid være under oppsyn av voksne når de er sammen. PRA er et problem hos enkelte oppdrettere av denne rasen. Noen vil få katarakt. Individer av denne rasen får hyppigere øreinfeksjoner enn det som er normalt for mange andre hunderaser. Walisisk terrier har enkelte hudproblemer. Det finnes eksempler på at denne hunderasen kan ha en tendens til å utvikle epilepsi. Epilepsi er en fellesbetegnelse på en rekke sykdommer med mange forskjellige symptomer som har det til felles at de fører til anfallsvis funksjonsforstyrrelse i hjernen. Vær oppmerksom på grønn stær. Øyeproblemer er ikke uvanlig hos Amerikansk cocker spaniel Hjertesykdom ligger til rasen, og man bør være oppmerksom på dette. Levealder for Amerikansk cocker spaniel er 12 til 15 år.

Amerikansk cocker spaniel forkortes ofte med bare Cocker Spaniel. Hunderasens navn i polen er Cocker spaniel amerykanski. Amerikancockerspanieli er hundens finske navn. Den spanske betegnelsen er Americano Cocker Spaniel. Kalles på italiensk Cocker Spaniel americano. Frankrike bruker Cocker Spaniel. Tysk betegnelse er Amerikanischer Cocker Spaniel. Engelsk navn er American Cocker Spaniel.

anne ma skriver:

hunde glede.hei jeg har hatt slik hund i 15,5 år...dette var en fin hund hos oss. Nå har jeg en venninne som har denne type...8 år gammel.Alle tiders hund.Men en må være bestemt ,fra starten...da den er litt sta...den er jos meg hver dag, ,koser oss i skogen... kjempe snill ,mot barn

Amanda skriver:

98% match.Eg hadde 98% match på denne hunderasen, så da blir det nok denne rasen jeg skal skaffe meg når jeg blir eldre :) Etter masse, masse, amsse lesing! :D

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]