Bichon Frise

Bichon Frise hunderaser. Les mer om Bichon Frise hunderasen.

Bichon Frise, hunderase, hunderaser, hund, hunder, rase, rasehund, bichon, frise

Bichon Frise: Les om hunderasen Bichon Frise her.

21. mai 2024 av Hunderase / Hunderaser A-C

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Bichon Frise tilhører FCI gruppe 9 (Selskapshunder) seksjon 1 (bichon og beslektede raser) og nummer 215.

Opphav: Belgia. Vennlig ovenfor andre hunder. Bichon Frise er en aktuell rase for deg som har hundeallergi og likevel insisterer på å ha hund. Alle raser kan imidlertid gi en allergisk reaksjon. Dette er en hunderase som ofte beskrives som vennlig. Disse hundene liker lek og morro. Bichon Frise røyter mindre enn mange andre raser. Kan få problemer med katarakt. Enkelte individer kan få øreinfeksjoner. Plager med huden er et helseproblem hos enkelte individer. Langhåret. Har âEURoesjeggâEUR?. Levealder for Bichon Frise er 15 til 19 år.

Andre navn på Bichon Frise er Bichon à poil frisé. Polsk navn er Bichon Frise. Bichon à poil frisé er det franske navnet.

stini skriver:

Jeg ønsker meg en Bichon Frise, de er kjempe søte syns jeg mamma også syns de er søte, så kansje skal jeg få det til min bursdag. jIpPi

Marte skriver:

Synes ikke de er så søte men de er nokk noen utrolige hunder :D

bekeva skriver:

Har kjempegod erfaring med denne rasen. Måtte dessverre ta den ene forige uke. Hun ble 15 år. Var meget syk på slutten, men jeg koser meg fortsatt med dattera hennes på 11,5 år. Ønsker meg en ny en også. Håper noen har valper til salgs.

Maximus skriver:

Bare herlig ;).Hei! Jeg har hatt min herlige Bishon i 4 år nå, og kan anbefale det på det varmeste. Det er viktig at du tar deg tid til stell og børsting hver dag. De har en tendens til å ha tette tårekanaler, derfor er mange røde under øynene, men jeg tørker og klipper det bort jevnlig, da er han ren rundt øynene. Han elsker å gå tur sommer som viner, korte og lengere turer ! Han er en gladhund, og han røyter ikke, og er da fin for de som er allergiske. Jeg dusjer han...litt ettersom hvor grisete det er ute, men ca. hver 3 uke, litt oftere under og på beina. Han er ikke så glad i vann, men ser han storkoser seg når vask og føn er over. Viktig å tørke han godt inni ørene. Han er min lille gullklomp :-) Lykke til med en skjønn og godlynt hund til dere som tenker på å skaffe dere Bichon Frise !

Anne Berit skriver:

min herlige hund.Har hatt min Susie i 5 år nå av rasen bichon frise. Anskaffet denne p,g.a. allergi i familien. Kan anbefale denne uansett, maken til herlig hund skal en lete lenge etter. Hun er tillitsfull, glad i mennesker, alltid glad for å se oss. Liker å gå tur, men behøver ikke å gå langt. Er alltid fornøyd og glad, unntatt når hun må være alene. Passer nok ikke til å være alene for lenge hjemme. Kommer ofte opp på fanget for å kose. Jeg har rett og slett fått et rikere liv etter at hun kom til oss. Håper inderlig at jeg får beholde henne i mange år. Har vurdert å skaffe meg en til.

Ingrid skriver:

Hunder for gamle folk.Dette er hunder for kakespisende gamlinger. Hvit pelse men gjerne med noen bruke matflekker, klumper og andre urenheter i pelsen. Kan noen fortelle meg HVORFOR folk velger seg en slik hunderase? Skjønner ikke vitsen med bichon frise i det hele tatt...

Gjest skriver:

BF.Hei! Har vokst opp med en bichon hann som ble 16 år! Han var tøff som bare det, var ikke redd for noe eller noen, ble med på lange turer og var en super familie hund som jeg elsket høyt! Savner han veldig, han var tøffere enn toget og ingen gneldre hund i det hele tatt. Har bare positivt å si om rasen.

Aina skriver:

Lærevillige,sosiale,livijale og ekstremt selskapssyke.Har en hunn på 1 år og en hann på 2.begge er godlynte, lydige og gir stor glede til hele familien hver eneste dag! De elsker lek og moro og viser en intelligens jeg aldri har opplevd med mine andre raser igjennom mange år.de går godt sammen med barn og kan aldri få nok kos og kjærlighet..pga pels og farge kreves endel vask og pelssstell.dette må innføres fra de er små slik at det blir en vane både for eier og hund. Ellers kan jeg bare komme på positive sider ved å eie en av disse fantastiske hundene!,

Julie skriver:

Jeg vil ha.Jeg er en jente som har astma og hvis jeg har en hund med masse pels så får jeg puste anfall. Har veldig lyst på en sånn hund fordi den ser herlig ut😃

Anonym skriver:

Jeg har en Bichon Frise hann hund, han er verdens herligste hund. En leken og kosete hund. Alltid snill. Denne rasen vil jeg anbefale på det varmeste. Men er du mye borte fra hjemmet så ville jeg ikke gått for denne rasen, da de ikke er så veldig glad i å være alene i mange timer. Er alltid hyggelig å komme hjem hvor hunden logrer og er så glad :) er heldig som har en så snill og god hund. Han bjeffer nesten aldri. Vurderer å skaffe meg en til.

Gjest skriver:

Verdens herligste.Min Bichon Frise er 5 år, han er en liten ynding. Kjempesnil og godlynnet. Han elsker å gå løs i skogen og være med på lange turer. Men han er også fornøyd med korte turer. Bedagelig kosehund. Han er familiens levende kosebamse som gir oss masse glede og hjertevarme. Han er fornøyd stort sett 24/7. Han elsker masse kos, og er veldig tillitsfull. Vi kunne ikke valgt noe annet! Han er perfekt for oss.

Gjest skriver:

jeg ønsker meg en bichon frise.Jeg ønsker meg en bichon frise, men foreldrene mine sier nei! Har dere noen tips for å få dem til og ombestemme seg? PS. Faren min har litt allergi mot hunder og katter.

jan skriver:

har 2 nå av Bichon Frise.jeg har 2 nå av Bichon Frise. i philippines har de et annet navn. der er navnet "japanis pudel". jeg sier det er den nest beste hunderasen jeg har hadt til nå. jeg hadde en norsk lundehund (jente) som ble 18 år og 3 måneder gamel døde av alderdom.

Bjørg skriver:

Anbefaler rasen på det varmeste ❤.Vi har en Bichon frisegutt på 8,5 år. Umulig ikke å bli glad i disse sjarmerende herlige hundene😍❤ Han er så utrolig snill og sjarmerende, både utenpå og inni❤ Har så herlig gemytt. Veldig glad i både mennesker og andre dyr. Han har utrolig stor personlighet, er smart og forstår så mye. Lettlært, leken og kosete, verdens beste venn. Er en liten "stalker" og følger med mor rundt i huset😊 Glad i turer både lange og korte, men ikke avhengig av tur hver dag. Han er sosial og omgjengelig og herlig å ha med på ferie og bort på besøk. Det som er jobb med en Bichon er pelsstell. Den må børstes regelmessig, dusjes og klippes. Jeg klipper ikke selv, det hadde jeg nok spart litt på. Men han fortjener å se ordentlig ut, så han er regelmessig til klipp ca hver tredje eller hverandre måned. Litt ettersom hvor mye han blir klippet hver gang. Pelsen hans vokser ganske fort, spesielt over nakken. Vår gutt har hatt god helse. Det håper vi fortsetter, og at vi får beholde han enda mange år❤ Han gir oss så utrolig mye, både kjærlighet og glede i hverdagen 😍❤ Velger dere å anskaffe en Bichon, får dere en herlig liten goklump i familien ❤

Sunni skriver:

Har en og veldig søt.Jeg har en bichon frise og ville ikke hatt en annen hund. Jeg har astma og er allergisk mot noen dyr men han her har det gått bra med. Søsteren min som er allergisk mot hund har ikke reagert noe på han og det er helt bra. MIN heter Fabian og fylte 5 år for litt siden. Jeg vil anbefale han til de som er allergiske, men det er slitsomt når du går tur og alt setter seg i pelsen.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]