Carolinahund

Carolinahund hunderaser. Les mer om Carolinahund hundene.

Carolinahund, hunderase, hunderaser, hund, hunder, rase, rasehund, carolinahund

Carolinahund: Les om hunderasen Carolinahund her.

30. mai 2024 av Hunderase / Hunderaser A-C

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Dette er en rasehund som regnes som primitiv. Hunderasen ble først avlet i USA. Stående ører. Forventet levealder for Carolinahund er 12 til 14 år.

Carolinahund går også under navnet American Dingo. Rasen heter på engelsk Carolina Dog.

Helge skriver:

Carolinahund, en hunderase for landlige omgivelser som er lett å omgås og lett å bli glad i.Carolinahund kan anbefales men for å ha en glad hund og eier må visse ting "henge" sammen. Vi hadde ingen erfaring med den hunderasen og fant først ut at det var en Carolina etter å ha undersøkt og lest oss opp via internet siden "rescuesenteret" vi fikk den fra ikke visste noe om hvilken rase han var. Gordon er idag 7måneder, i de 4 mnd. vi har hatt gleden av å ha han har han visst seg som en "superhund" for oss. Gordon er en flokkhund og må ha en leder å forholde seg til, han krever bra med mosjon så to ganger om dagen går vi skogsturer på 45 min. hver gang, han går fritt på eiendommen og kan løpe mye om han ønsker det. Han er en sosial og nysgjerrig (litt reservert i begynnelsen) og går greit sammen med andre hunder. Det er lett å oppdra en Carolina som er en klok og "leken" hund. Gordon krever oppfølging, han er ikke flink til å underholde seg selv så eier må ha tid til lek. For dere som ikke bor i landlige omgivelser dvs. bor i en byleilighet er ikke Carolina hunden som vil passe inn i det "leve" mønsteret, Carolina er vant til "åpent" landskap og vil nok mistrives i en innestengt leilighet det meste av dagen uten å få stllt sin nysgjerrig og oppdagelsestrang. Pelsen krever lite stell og han aksepterer å bli sjamponert og vasket 1 til 2 ganger i mnd. Gordon sover ute om natten og innfinner seg med det uten å lage lyder, han bjeffer sjelden og når, er det mer for å varsle om lyder og bevegelser han har registrert. Hvor god vakthund han er vet vi ikke da han ikke er satt på den prøven ennå. Ville jeg valgt en Carolina igjen nå da jeg kjenner mer til den rasen? Ja, definnetift. Beste hilsen Nina & Helge

Carolinahund skriver:

Malene.Hei :) Vi hadde carolinahund hele oppveksten min og jeg kan varmt anbefale denne hunderasen. Bedre hund enn Gitte (RIP GITTE!) finnes ikke! Hun var lojal, kjærlig og veldig flink med oss barna. Vi elsket henne alle.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]