Bullterrier

Bullterrier info. Finn bilder av Bullterrier rasen.

Bullterrier, hunderase, hunderaser, hund, hunder, rase, rasehund, bullterrier

Bullterrier: Finn ut mer om hunderasen Bullterrier her.

20. mai 2024 av Hunderase / Hunderaser A-C

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Bullterrier har gruppe 3 (Terrier gruppen) seksjon 3 (bullterriere) nummer 11.

Den har blitt misbtukt som kamphund. Hunderasen kommer fra England. Ved manglende sosialisering kan de bli fiendtlige ovenfor andre hunder. Et godt hundehold er selvfølgelig alltid viktig, men om disse hundene ikke får nok mosjon eller for mye mat kan de lett få vektproblemer. Disse hundene er gjerne lettere å trene enn mange andre raser. Er en rase som ikke krever mye pelsstell. Vennlig mot store og små, og vil blir en favoritt blant barna. Krever mye fysisk trening. Noen hunder av denne rasen har anlegg for å få hudsykdommer. Arverlig døvhet forekommer. Stående ører. Noe muskuløs. Den forventede levealder for Bullterrier er 10 til 12 år.

Andre brukte navn på Bullterrier er Standard Bull Terrier, English Standard Bull Terrier. På polsk heter den Bulterier. Bullterrieri kalles den i Finland Bull Terrier Inglés. Rasens italienske navn er Bull Terrier. I Frankrike sier de Bull Terrier. Hunderasens tyske navn er Bullterrier. Bull Terrier er dens engelske betegnelse.

Gjest skriver:

Verdens beste rase.At bull terrier er lettere å trene enn mange andre raser er ikke tilfelle. De gjør som de vil når de vil, er fryktelig sta og elsker morro (sin egen morro). Veldig aktiv som valp. Fantastiske hunder med enormt mye personlighet. Ingen førstegangs hund og passer langt fra alle.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]