Bolognese

Bolognese raseinfo. Bolognese hunderaser.

Bolognese, hunderase, hunderaser, hund, hunder, rase, rasehund, bolognese

Bolognese: Les om hunderasen Bolognese her.

20. mai 2024 av Hunderase / Hunderaser A-C

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Bolognese har blitt gruppert i gruppe 9 (Selskapshunder) og seksjon nr.1 - bichon og beslektede raser - med rasenumer 196.

Opprinnelse: Italia. En av de mest hundevennlige rasene. Bolognese er en hypnoallergisk hund og dermed mer allergivennlig enn mange andre raser. Ingen hunderaser er 100% allergivennlige. Bolognese røyter noe, men det er lite sammenlignet med mange andre raser. Daglig børsting. Noe mosjon trenger den, en daglig luftetur er nok, men den kan gjerne være med på fjellturer og liker å bruke kroppen. Bolognese har få helselidelser (under forutsetning: godt hundehold). Øyeproblemer er et helseproblem man bør være oppmerksom på hos Bolognese Halen er kort. Den forventede levealder for Bolognese er 14 til 15 år.

Bolognese går også under navnene Bologneser, Bichon bolonais, Bichón Boloñés, Bolonka, Bichon Bolognese. Bolognese koira er det finske navnet på rasen. Rasen heter på spansk Bichón boloñés. Bolognese cane er Italias offisielle navn på rasen. Bichon bolonais kalles den i Frankrike.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]