Finsk lapphund

Finsk lapphund raseinfo. Finsk lapphund hunderaser.

Finsk lapphund, hunderase, hunderaser, hund, hunder, rase, rasehund, finsk, lapphund

Finsk lapphund: Bli kjent med hunderasen Finsk lapphund her.

21. mai 2024 av Hunderase / Hunderaser D-F

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Finsk lapphund er i gruppe 5 (Spisshunder) seksjon 3 (Nordiske vakt- og gjeterhunder) FCI-rasenr. 189 i klassifiseringen.

Blir regnet som en av de nordlige hunderasene. Rasen kommer opprinnelig fra Finland. De kan fint klare seg lenge ute i kulde. Finsk lapphund har ingen spesielle tendenser til å utvikle rasespesifikke helseproblemer.

Finsk lapphund går også under navnene Lapinkoira, Suomenlapinkoira. Det finske rasenavnet er Suomenlapinkoira. Finnish Lapphund er det engelske navnet.

Marte skriver:

Kjempe fin hund, men hva er gjennom snittsalderen til denne rasen ?

Petrikke skriver:

Vi er så heldige å ha to finske lapphundar.Hei, jeg har to finske lapphundar på 3 og 10 år. Hunden på 10 år er fortsatt i svært god form og dei elskar å gå på fjelltur/ sykkeltur/ gåtur, alltid glad for å vere aktiv, men er rolege inne. Eg er allergisk mot katt og hund med kort pels, men merkar ingen allergi mot mine hundar, men dette varierar frå person til person når det gjeld allergi mot pelsdyr. Vil du skaffe deg finsk lapphund og er i tvil om du reagerer så besøk ein kennel eller nokon som har finsk lapphund så vil du merke dette fort. Mine hundar er svært barnevennlege og har tolmodigheit med barn. Har mange flotte opplevingar ilag med hundane mine!

Anonym skriver:

FINSK LAPPHUND VALP PÅ 9 UKER.Hei for en uke siden kjøpte jeg med en finsk lapphund, han er nå 9 uker. Har sett at han har begynt å jokke på mennesker, spessielt menn etter han har vært ute eller har lekt lenge. Hvordan skal jeg få han til å slutte med dette? vil ikke at dette skal fortsette

tina skriver:

Superherlige hunder. Er stornøyd med rasen. Virker som mange allergikere ikke reagerer så sterkt på pelsen til disse hundene.

Gjest skriver:

Jokking må slutte NÅÅÅÅ.Hei, så en som trengte hjelp og få hunden til og slutte og Jokke på folk, noe som har hjulpet hunden min stort er og spraye en blanding av saft og kanel på den og rope fy gutt. Ellers en veldig OK hund.

Marianne skriver:

Finsk lapphund.Jeg er allergisk mot hunder og vet ikke helt om denne rasen er allergivennelig

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]