Eurasier

Eurasier info. Bilder av Eurasier hunderaser.

Eurasier, hunderase, hunderaser, hund, hunder, rase, rasehund, eurasier

Eurasier: Lær om rasen Eurasier nå.

30. mai 2024 av Hunderase / Hunderaser D-F

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Eurasier har gruppenummer 5 (Spisshundraser og primitive hunder) seksjonsnummer 5 (Asiatiske spisshunder og beslektede raser) # 291 i FCI systemet.

Klassifiseres som nordlige spisshunder. Opprinnelse: Tyskland. Krever en del mosjon, men ikke nødvendigvis så mye som mange andre spisshunder som for eksempel siberian husky. Den forventede levealder for Eurasier er 11 og optil 13 år.

Rasenavnet Eurasier benyttes likt i de fleste språk.

Nacho skriver:

Kul hunderase men med rar hale.Eurasier er kule hunder, og tøft utseende. Hadde den hatt en litt mindre femi hale ville jeg vurdert denne rasen. Finnes det en eurasier lignende rase som ikke har så rar hale slengt oppover ryggen? Som en eurasier med vanlig langhåret schäferhund hale?

Birgitte skriver:

Fine hunder.Eurasier er kjempefine hunder. De har chow chow blod i seg, og derfor litt bittre til tider har jeg hørt, det er synd for jeg synes de er så flott å se på. Skulle jeg valgt hund etter utseende ville jeg valgt en eurasier.. men så er det jo forferdelig dumt å velge hunderase etter utseende! Egenskaper i første rekke takk, og det er her denne hunderasen ikke passer helt til meg og mine behov, men det betyr ikke at den ikke kan være perfekt for andre hundeeiere. Drmmehunden ville vært en hund med utseende som eurasier, med egenskapene til en labrador og personligheten til en irsk ulvehund =)

eurasier skriver:

EURASIER.Eurasiere er fine og snille hunder, de er stille og bjeffer ikke... Dette er en fin familiehund!:)

Gjest skriver:

Vi er strålende fornøyd med vår eurasier.Vår eurasier er herlig. Hun er snill, stille, selvstendig, elsker andre hunder, går godt sammen med andre hunder og vil gjerne hilse på mange mennesker. Og er en levende kosebamse i tillegg! Hun elsker lange turer, men må ikke ha lange turer hver dag. Er ikke så glad i regnvær. Hun lukter veldig lite hund, og trenger ikke mye pelsstell (selv om det ser slik ut). Hun logrer og viser at hun er veldig glad når vi kommer hjem, men roer seg fort igjen. Er egentlig veldig rolig og lettvint å ha med å gjøre. Som dere skjønner: vi er veldig fornøyd. :-)

Gjest skriver:

Elsker eurasier.Har hatt min eurasier i 1 år nå. Beste valget jeg har tatt, utrolig flotte hunder. Har tidligere hatt andre hunderaser. Eurasieren er behagelig, utrolig glad i familien sin og lojal og litt rampete til tider :P Eneste "negative" med en eurasier er at er naturlig sky, og må noen ganger ha mye trening på å trives i situasjoner med mange rundt. Jenta mi er fremdeles skeptisk til mange fremmede, spesielt menn. Hun har vært på utstilling to ganger, men ene gangen var halen mellom beina og hun ble skvetten i situasjonen og veldig reservert. Dette må trenes på, fått "hjelp" av andre med eurasier som sier det kommer seg med trening, for deres eurasier kan fremdeles være sky og reservert. For min del er det ikke noe problem, elsker henne høyere enn noe annet uansett. Jeg gjør alt for at hun skal ha det bra samtidig som jeg venner henne til alle situasjoner. Anbefales :)

Malin skriver:

Elsker denne rasen.Dette er min første hund, og vi har hatt henne 1 år nå. Hun er veldig snill og omgjengelig med barn som med voksne. Bjeffer svært sjelden og er veldig tillitsfull. Hun kan være vaktsom, men aldri sett tegn til at hun er aggressiv. Hun er fornøyd hvis hun får være med på ting, og trenger ikke svært mye mosjon for å trives, alt i alt en toppers førstegangs hund da hun har vært svært lett å dressere.

Maleen skriver:

Beste jenta.Har hatt min Eurasier i 7 med nå, min første hund. Angrer ikke et sekund på at jeg valgte Eurasier. Hun er lett og lære bort ting til, samtidig som hun elsker å lære mye ting. Hun er rolig, bjeffer så lite at når hun først bjeffer så skvetter hun selv, sier aldri nei til tur men hun kan også trives på hverandaen i noen timer. Elsker å leke med andre,både hunder og mennesker.litt skeptisktil nye mennesker,men det kommer seg fort. Alt i alt er jeg super fornøyd med rasen og dette er absolutt ikke den siste Eurasier jeg har :)

Gjest skriver:

Levealder til Eurasier.Hei. Jeg har ei nydelig Eurasiertispe som blir 9 år i September 2016. Jeg elsker den hunden og har nå begynt å grue meg til hun ikke er mere. Jeg har lest at forventet levealder er mellom 9 og 11 år men andre steder står det fra 11 til 13 år. Det jeg lurer på er om noen har hatt en Eurasier som ble mer enn 13 år? Tispa mi er utrolig behagelig å ha i hus,hun er stille og rolig. Kan være noe skeptisk og reservert ovenfor fremmende spesielt mot menn. Men når hun får hilse på og får litt kos så er hun bestevenn med alle.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]