Dansk-svensk gårdshund

Dansk-svensk gårdshund info. Finn bilder av Dansk-svensk gårdshund hunderasen.

30. mai 2024 av Hunderase / Hunderaser D-F

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Rasen kommer opprinnelig fra Danmark. Kan være veldig hundevennlig. Hunder av denne rasen er veldig glad i mennesker, både fremmede og familien. Korthåret. Den forventede levealder for Dansk-svensk gårdshund er beregnet til 10 til 15 år.

Tanskalais-ruotsalainen pihakoira kalles den på finsk. Dens engelske navn er Danish-Swedish Farmdog.

Gjest skriver:

Familiehund.Fantastisk rase. Lettlært, glad, kosete og trofast. Veldig sosial og glad i mennesker. Bjeffer ikke når den treffer andre hunder. Elsker å være sammen med familien sin og tusler i beina på dem. Tolmodig og lykkelig hund og god turkammerat. Passer godt sammen med små barn. Robust selv om den ikke er så stor. Kan anbefales. En liten lykkepille.

Gjest skriver:

Pris.Hva koster en DSG? Er ikke ute etter noe utstillingsvesen med fantastisk stamtavle, men en hund jeg kan gå turer, trene, leke med, og ha som familiehund... Trenger svar kjapt!

Gjest skriver:

Dansk-svensk gårdshund er et kinderegg.Min erfaring med dansk-svensk gårdshund, er helt fantastisk. En utrolig sosial og nysgjerrig hund. Glad i barn og voksne. Elsker kos og rolige stunder, samtidig som den er med på morsomme aktiviteter. Veldig stedsbunnet. Løpe fri på fjellet, med masse energi. I neste stund er den med på kos og rolig atmosfære. Glad i å rusle rundt på egen hånd, og tusle med sitt. En hund og katt i ett. Fange mus og smågnagere. Smidig og rask hund. Livet i vannet elsket den. Den digget å svømme etter pinner/ stokker i vannet. Gir seg ikke. Vasse i vannkanten, og fanget krabber. En hund som hele familien får glede av. Elsket bilkjøring og båtliv.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]