Engelsk Cocker Spaniel

Engelsk Cocker Spaniel med bilder. Erfaringer med Engelsk Cocker Spaniel hunderaser.

Engelsk Cocker Spaniel, hunderase, hunderaser, hund, hunder, rase, rasehund, engelsk, cocker, spaniel

Engelsk Cocker Spaniel: Få informasjon om hunderasen Engelsk Cocker Spaniel her.

30. mai 2024 av Hunderase / Hunderaser D-F

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Engelsk Cocker Spaniel har gruppe 8 (Apporterende hunder) seksjon 2 spaniel nummer 5 i klassifiseringen til FCI.

Kan brukes som jakthund og hjelper jegeren med å finne byttet. Opphav fra England. Vennlige mot fremmede og familien. Er en hund som er lettere å trene, og kan egne seg for nybegynnere. Er ganske så barnevennlig, men ingen hunder er 100% trygge. PRA er et kjent problem hos enkelte individer av denne rasen. Øreinfeksjon kan bli et problem hos hunder av denne rasen. Problemer med øynene kan forekomme hos Engelsk Cocker Spaniel Ørene står opp. Forventet levealder for Engelsk Cocker Spaniel er 12 til 15 år.

Det polske navnet til hunden er Cocker spaniel angielski. Den spanske betegnelsen er Cocker Spaniel Inglés på disse hundene. Italiensk navn er Cocker Spaniel inglese. Franskmenn betegner rasen som Cocker Spaniel anglais. Det tyske språket bruker navnet English Cocker Spaniel. English Cocker Spaniel er dens engelske betegnelse.

Gjest skriver:

Fantastisk rase.Cindi - engelsk cocker spaniel. Jeg var 10 år gammel når familien bestemte seg for å få ett nytt familiemedlem. Grunnen til at vi valgte denne rasen var fordi min mor hadde hatt denne rasen når hun var barn, og vi syns denne hunden er en av de fineste rasene. Cindi har vært helt enestående. Hun har vært utrolig snill. En lydig hund som har gitt oss mye kjærlighet. Vi fikk hun også i den beste alderen med tanke på meg og min bror som da var 10 og 7 år gammel. Hun har så å si vært med oss hele oppveksten og vært som nevnt helt enestående. Hun har hatt en del problemer med ørene oppgjennom årene, så det kreves mye jobb med vaksing av dem, go det har ordnet seg med legebesøk og medisiner. I dag er jeg 22 år og Cindi er 12 og et halvt år. Hun er blitt en gammel hund, og mistet en del av livsgleden noe som er utrolig trist. Siden påsken 2014 har hun blitt betydelig mye sykere, og det har gått fort til nå i sommer 2014. Hun ser dårlig, hører nesten ikke, gjør mye fra seg inne og de indre organene svikter. Det har itillegg vært en del legebesøk med hun, og vetrinæren sier det ikke er mer å gjøre for henne. Hun fortjener å hvile nå. Jeg er utrolig takknemlig for at vi har fått et så rikt liv med en fantastisk kjærlig og skjønn hund. Det blir forferdelig vondt å si farvel, men det er for hennes beste. Anbefaler cocker spaniel på det varmeste og sterkeste.

Gjest skriver:

Verdens beste rase.Vi har hatt vår engelske cocker i 1 år nå, og jeg angrer absolutt ikke på valg av rase! Engelsk cocker spaniel er en rase jeg kan anbefale til absolutt alle, også familier med små barn. Min cocker spaniel elsker barn, og syns det er veldig gøy hvis små barn er på besøk i huset her. Da skal han ligge ved siden av dem å kose heletiden :-) Ellers vil jeg nevne at dette er en rase som er veldig lettlært, de er med på alt, elsker å gå lange turer og halen logrer konstant. Det er en stor hund i en liten kropp! Selvom dette er en rase av litt mindre størrelse er det absolutt ikke noe sofagris. Det er noe som det er viktig å være klar over hvis man skal ha denne rasen. Den trenger en god del mosjon og hjernetrim for å være fornøyd. Noe annet det er greit å være klar over, er at rasen krever en del pelsstell. Må gjerne klippes hver 2-3 mnd.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]