Engelsk bulldog

Engelsk bulldog informasjon. Vi har bilder av Engelsk bulldog hunderaser.

Engelsk bulldog, hunderase, hunderaser, hund, hunder, rase, rasehund, engelsk, bulldog

Engelsk bulldog: Les mer om hunderasen Engelsk bulldog her.

30. mai 2024 av Hunderase / Hunderaser D-F

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Engelsk bulldog er i FCI gruppe 2 og seksjon 2 (Molosser) med rasenummer 149.

Kan læres til å utføre vakthund oppgaver. Rasen kommer fra England. Har begrenset med energi, men trenger likevel daglig lufting. Et godt hundehold er selvfølgelig alltid viktig, men om disse hundene ikke får nok mosjon eller for mye mat kan de lett få vektproblemer. Lite pelsstell. Barnevennlige hunder, og trives godt i selskap med barn. Engelsk bulldog kan utvikle en rekke helseproblemer. Plager med huden er et helseproblem hos enkelte individer. Kan utvikle øyesykdommer. Vær oppmerksom på hjertesykdom. Pustevansker og åndedrettsproblemer kan være et problem hos disse hundene. En ganske så muskuløs rase. Korthalet. Forventet levealder for Engelsk bulldog er 7 til 9 år.

Engelsk bulldog går også under navnene English Bulldog, British Bulldog. Hunderasens navn i polen er Buldog angielski. Rasens finske navn er Englanninbulldoggi. Spansk rasebetegnelse er Bulldog er hva spanjolene kaller den. Bulldog er den italienske betegnelse. Skrives Bulldog anglais på fransk. Tysklands betegnelse er Englische Bulldogge. Bulldog er hunderasens engelske navn.

Gjest skriver:

skikkelig kosebamse.Verdens herligste hund, men kan være veldig sta. En veldig kosete hund, som elsker mennesker. kan gå lange turer med de, men bør da ha tilgang på vann, unngå lange turer på de varmeste sommerdagene. begge mine bader på sommern, så kan gå turer ved vann å

Gjest skriver:

Verdens snilleste hund.Elsker hunden vurderer sterkt og anskaffe en.men har allergi. Men reagerer ingenting på denne hunden ergo har jeg lyst på en eller så noen bilder av en hvit engelsk bulldog som tydelig er større er det mulig og få takk i en sånn??

Lars skriver:

Burde du .Jeg har en Engelsk Bulldog på 7 år nå ( Han er i siste syklus av sitt liv ) han er veldig VELDIG kosen å glad i mennesker, som det blei nevnt over meg så er rasen ekstremt sta, irritabel å tar ikke et nei for et nei uten konsekvenser, Engelsk Bulldog har et interessant utsende så krever daglig vask. De positive tingene med denne rasen er at den er veldig kosete, foretrekker å ligge i benken med deg, å er en morsk rase som vil si de er glad i og tøyse/leke, du må virkelig lære å kjenne din Bulldog for h*n blir ditt barn i nesten 10 år, de krever MYE stell å oppmerksomhet. De mer negative sidene er at de hårer noe EKSTREMT masse, skulle ikke tro en kort håret rase som denne gir mye fra seg, men den hårer noe helt J*vlig, så må jeg informere om at denne er på topp 3 listen over de sykeste rasene på planeten, min hund Basse har vert veldig heldig for han har vert frisk uten noen plager hele livet, nå som han er en gammel mann å skal mest sannsynlig forlate meg i løpet av de kommende året så har noen plager oppstått. Engelsk bulldog er veldig sensitive til Varme & Kulde. burde du få deg en Engelsk Bulldog ? Jeg ville tenkt meg godt om å sett på Youtube Dogs 101 English Bulldog , der informerer de kjapt å grundig om rasen.

Gjest skriver:

min erfaring med engelsk bulldog.Jeg har engelsk Bulldog og vi har alltid hatt hund. Bulldog krever mye kos og kjærlighet og du får 100 % lojalitet og en venn for livet. Det positive med bulldog er at den blir så sprek og sunn som du vil ha den til. Den blir glad med på fjelltur, men kan være fornøyd med også luftes i byggefeltet. Litt sta, men forstår godt belønning :) vår bulldog er veldig sosial og glad i både dyr og mennesker. Det er alltid arbeid med hund også bulldog og det viktigste er å ha nok tid til hundehold uansett rase.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]