Dvergpuddel

Dvergpuddel info. Bilder av Dvergpuddel hunderaser.

Dvergpuddel, hunderase, hunderaser, hund, hunder, rase, rasehund, dvergpuddel

Dvergpuddel: Her kan du lese mer om hunderasen Dvergpuddel her.

18. mai 2024 av Hunderase / Hunderaser D-F

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Dvergpuddel er inkludert i FCI med nummer 9 (Selskapshunder) seksjon 2 (puddel) og rasenummer 172.

Rasen kommer opprinnelig fra Frankrike. Er en av de vennligste rasene ovenfor andre hunder. Dvergpuddel er en hypnoallergisk hund. Vær oppmersom på at alle hunder kan forårsake allergiske reaksjoner. Kan få PRA. Kan utvikle katarakt. Kan utvikle plagsomme øreinfeksjoner. Langhåret collie vil kunne få hudproblemer. Dvergpuddel har i noen tilfeller epilepsi problemer. Enkelte oppdrettere har problemer med grønn stær hos hundene sine. Det forekommer øyeproblemer hos Dvergpuddel Noen hunder av denne rasen lider av hjertesykdom. Noen kan få problemer med fordøyelse.

Polsk navn er Pudel mini. Villakoira kääpiö kalles den på finsk. Spanjolene kaller den for Miniatura Caniche. Italiensk navn er Barbone miniatura. Frankrike bruker Caniche mini. I Tyskland kalles de disse hundene for Zwergpudel. Miniature Poodle er det engelske navnet.

kristin skriver:

puddel.hei,jeg har en dvergpuddel,snart 8 år, fikk den da den var 8 uker.kan beskrive han slik:snill,vill,masete,mammadalt,komisk,lett lært,tålmodig,elsker barn men best av alt ..ut på tur! litt pels stell er det jo ,men jeg har aldri angret på at jeg valgte denne rasen:-)) k.b.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]