Irish Soft Coated Wheaten Terrier

Irish Soft Coated Wheaten Terrier med bilder. Erfaringer med Irish Soft Coated Wheaten Terrier rasehunder.

Irish Soft Coated Wheaten Terrier, hunderase, hunderaser, hund, hunder, rase, rasehund, irish, soft, coated, wheaten, terrier

Irish Soft Coated Wheaten Terrier: Les om hunderasen Irish Soft Coated Wheaten Terrier her.

18. mai 2024 av Hunderase / Hunderaser G-I

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Irish Soft Coated Wheaten Terrier er inndelt i gruppe 3 (Terrier gruppen) i seksjon nummer 1 som er seksjon for de store og mellomstore terriere, # 40.

Opphav: Irland. Irish Soft Coated Wheaten Terrier er en aktuell rase for deg som har hundeallergi og likevel insisterer på å ha hund. Det finnes ingen hund som ikke gir allergiproblemer. Disse hundene er glad i familie såvel som fremmede, og vil gjerne logre til alle som kommer for å hilse på. Irish Soft Coated Wheaten Terrier røyter minimalt. Irish Soft Coated Wheaten Terrier kan få rasespesifikke helseproblemer. Noen individer vil få HD problemer. Kan utvikle PRA.

Irish Soft Coated Wheaten Terrier går også under følgende navn: Irish Soft Coated Wheaten Terrier. Rasens polske betegnelse er Irish Soft Coated Wheaten Terrier. Vehnäterrieri er hundens finske navn. Irish Soft Coated Wheaten Terrier er den tyske beteglensen. I Storbritannia kalles den Soft Coated Wheaten Terrier.

Varg skriver:

En helt fantastisk hunderase.Jeg hadde en soft coated wheaten terrier i 13år før han døde. En fantastisk kamerat og familiehund. Han var ekstremt snill mot alle mennesker, ung til sinns og var veldig intelligent. Det var aldri noe problem med oppdragelsen, han lærte alt han egentlig trengte innen èn mnd etter at vi fikk han. Han var en fantastisk turkamerat som kunne bli med på mange lange turer, i tillegg kunne han nøye seg med 3-4 turer daglig og være hjemme alene når vi var på jobb, helt uten problem! Fremmede mennesker var aldri et problem, ikke barn heller. Er det èn hund jeg ville anbefalt en familie, så hadde det vært denne herlige rasen. Han møtt mange av samme rase som hadde veldig lik personlighet som min hund hadde. Ingen røyting og trenger bare et frisørbesøk i ny og ned. Pelsen holder seg fin så lenge den ikke blir for lang. En allsidig hunderase som passer de fleste!

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]