Havaneser

Havaneser hunderase info. Bilder og erfaringer av hunderaser. Havaneser rasehunder.

Havaneser, hunderase, hunderaser, hund, hunder, rase, rasehund, havaneser

Havaneser: Les om rasen Havaneser I dag.

21. mai 2024 av Hunderase / Hunderaser G-I

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Havaneser har gr.9 (Selskapshund) s.1 - bichon og beslektede raser - nr.250 i FCI.

Hunderasen kommer fra Tyrkia. Kan være veldig hundevennlig. Havaneser er en hypnoallergisk hund og dermed mer allergivennlig enn mange andre raser. Selv om rasen produserer mindre allergens vil den likevel kunne forårsake allergi problemer. Hunder som er glad i lek og morro. Dette er en god førstegangshund ifølge mange som selv eier hunden, da den har vist seg lett å trene (men alle hunder er forskjellige.). Havaneser røyter ikke så mye. Denne rasen har âEURoesjeggâEUR?. Levealder for Havaneser er 15 til 16 år.

Alias for Havaneser er Bichon Havanais. Polsk betegnelse på rasen Hawanczyk. Bichon havanais er hunderasens navn på fransk. Rasens engelske betegnelse Havanese.

Svar til Lurer på... skriver:

Ja dei er barnevennlige og jeg har nettop fått en og datteren min elsker den men den biter litt når den er valp for da klør tennene veldig mye

Gjest skriver:

Svar til lurer på.Havanaisen er barnevennlig, kjempesnill og grei. Skikkelig glad hund. Den er rolig og snill også, ikke noe vanskelig å håndtere.

emil emanuelsen skriver:

jeg har aldri hatt hund før og dermed leter etter en hund som ikke trenger så lange turer hver dag. eller tur før skolen. jeg leter også etter en hund som ikke trenger så mye stell. trenger denne det.

Runar skriver:

Emil les dette 🐺.Denne her har jeg passet så jeg ville sagt at den ikke trenger mye pellstell siden den er krøllete i pelsen og ikke så lange turer men litt lange i allefall

Åse skriver:

Flott fam hund.Har en havanais , kjempe flott gemytt, glad i alle , veldig glad i barn, gir beskjed når der kommer besøk.Elsker og være på tur, men ikke så lange turer.Er veldig glad , elsker og ligge på fange.Trenger regelmessig pels stell.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]