Hollandsk gjeterhund

Hollandsk gjeterhund bilder og hunderase info. Vi har alt om Hollandsk gjeterhund hunderaser.

Hollandsk gjeterhund, hunderase, hunderaser, hund, hunder, rase, rasehund, hollandsk, gjeterhund

Hollandsk gjeterhund: Lær om rasen som heter Hollandsk gjeterhund her.

18. mai 2024 av Hunderase / Hunderaser G-I

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Hollandsk gjeterhund har gruppe 1 (Bruks-, hyrde og gjeterhunder) seksjon 1 (seksjon for fårehunder) og nr.223 i FCI.

Gjeting er et av bruksområdene til denne hunderasen. Vakthund oppgaver kan disse hundene utføre med litt trening. Blir brukt i politiet og i militæret. Hunderasen ble først avlet i Nederland.

Hollandsk gjeterhund har følgende alias: Hollandse Herdershond, Dutch Sheepdog. Hollanninpaimenkoira er den finske betegnelsen. Chien de berger hollandais er det franske navnet. Dutch Shepherd Dog kalles den på engelsk.

Offiser skriver:

Hollandsk gjeterhund = Internasjonal Politihund.Ingen hunder er vel så effektive til å utføre politioppgaver som hollandsk gjeterhund. En perfekt politihund til beskyttelse, spor, bombehund, angrepshund, vakthold, og andre viktige politioppgaver. Jeg lurer på hvorfor denne hunderasen ikke blir tatt mer i bruk av norsk politi? Malinos er en god nummer to som politihund, men den er jo også mindre brukt i Norge, vi henger vel litt etter. Jeg arbeider selv i politiet og skulle gjerne sett flere hollandske gjeterhunder i yrket mitt, de er fantastiske å jobbe med etter det jeg har erfart.

Kriss skriver:

Om jeg skulle valgt hund etter utseendet måtte det blitt denne. Fantastisk fine hunder, kan ikke tenke meg en eneste hunderase som ser bedre ut. Nå velger jeg hunderase etter egenskaper, derfor er jeg veldig glad for at jeg har en rottweiler under skrivebordet akkurat nå! Jeg har vært å sett litt på hollenderklubben.com for å finne ut mer om hollandsk gjeterhund, men synes den siden var mangelfull. Noen eiere av hollendere som kan fortelle litt om rasen? Finnes det i det hele tatt noen som driver oppdrett på hollandsk gjeterhund i Norge? Har aldri sett en annonse med denne rasen, og jeg pleier å følge med.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]