Leonberger

Leonberger hunderase info. Bilder og erfaringer av hunderaser. Leonberger hunderaser.

Leonberger, hunderase, hunderaser, hund, hunder, rase, rasehund, leonberger

Leonberger: Les om hunderasen Leonberger her.

20. mai 2024 av Hunderase / Hunderaser J-L

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Leonberger har gr.2 s.2 (seksjon for molossere) nr.145 i FCI.

Rasen kommer fra Tyskland. Et kaldt klima er ingen hindring for disse hundene. Leonberger røyter en del. Leonberger som rase har noen helseproblemer. Noen hunder vil kunne få problemer med hoftedysplasi. Kan få øyeproblemer. Sykdom i skjelettet / benstruktur kan forekomme.

Leonberginkoira er hundens finske navn. Fransk navn er Léonberg.

leonberger skriver:

Desse er barnevennelige! Store flotte hunder som må ha litt mosjon og pelstell ja. Kloke er dei nok. Ca på ein halv timar klarer den sitt.

Gjest skriver:

Kjærlighets fulle hunder.Jeg har hatt 3 hunder, 2 som var blandinger og en leonberger. Jeg har aldri opplevd så mye kjærlighet som hos denne hunden, den er snill og ønsker alle alt godt. De kan være ivrige når de leker og med tanke på hvor store og sterke de er, så der det lurt og passe på når de leker med barn. De er veldig barnevennlige ellers, kjempe greie og ha med og gjøre og etter min erfaring lette og håndtere. De trenger mye mosjon og elsker og være med på alt som skjer. Pels stell er også viktig. Den er en grei førstegangs hund siden de er så lette og håndtere og oppdra. De bjeffer minimalt og er bare rett og slett helt fantastiske.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]