Japansk spisshund

Japansk spisshund med bilder. Erfaringer med Japansk spisshund hunden.

Japansk spisshund, hunderase, hunderaser, hund, hunder, rase, rasehund, japansk, spisshund

Japansk spisshund: Få info om hunderasen Japansk spisshund her.

20. mai 2024 av Hunderase / Hunderaser J-L

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Japansk spisshund har gruppe 5 (Spisshunder/primitive) seksjon 5 (Asiatiske spisshunder og beslektede raser) nummer 262.

Rasens opprinnelsesland er Japan.

Det finske navnet er Japaninpystykorva. Hunderasens engelske navn er Japanese Spitz.

Meg skriver:

Japansk spisshund.Jeg har to japanske spisshunder, og de er en stor del av livet mitt. Oppretteren vår bruker de som utstillingshunder, men vi her hjemme bruker de som kjelegriser:)De er noen fantastiske dyr; de er rolige, snille og kosete, men liker også å lære. Mine hunder har 2 forskjellige personligheter. Den ene av de er veldig utadvendt og skal helst hilse og kose med alt og alle alltid. Den andre igjen er mer tilbaketrekt, hun elsker kos hun og og kan ligge å sove i armene våre, men når det kommer besøk blir hun mer sky og ligger seg gjerne for seg selv. Ingen av de er aggresive i det hele tatt, men visst det er noe de ikke liker gir de jo selfølgelig beskjed- som hunder flest. De går fint ilag med alle hunder og er forsiktig med barn. De elsker å gå tur. De trøster meg når jeg trenger det, og de merker om noe er galt. Det de fleste spør meg om er "oi, blir de ikke fort skitten?" -nei, de blir ikke noe mer skitten enn andre hunder, fordi de har selvrenskende pels. Japansk spisshund er garantert til å anbefale =)

madamfoxtrox skriver:

Fantastisk.Jeg har en 7 år gammel japansk spisshund selv. Hun har den mest triveligste personligheten, En super turvenn og samtidig den beste "kosebamsen". Vi driver med agility og hun syns det er kjempe gøy. Og jeg syns også det er morro. Jeg er også veldig fornøyd med str. hennes, lett og ha henne med på buss og tog. Hvor hun vanligvis ligger på fanget. Og hun er veldig tålmodig men, er ikke veldig glad i å være alene. To ganger i året røyter hun mest. Pelsen er lettstelt, en grundig gjennom børsting en til to ganger per uke, og en dusj hver tredje til fjerde uke er nok. Jeg har henne med i stallen hver dag og da en hun grå av gjørme, men når hun tørker er hun like fin og ren igjen. Denne rasen er abdolutt og anbefale. En bestevenn for livet!

Lykkelig eier skriver:

Japansk Spisshund .Veldig snille hunder! Har en på 1 år, han er kjempelett å trene, snill med både andre dyr og mennesker. Virkelig en gledesspreder! Er allergivennlig :) Suuuper førstegangshund ! Anbefales.

Cassidy skriver:

Den perfekte familiehund.Jeg har ei lita tulle på 2 1/2 år. hun er kjempe kosete og leken. har sine favoritter i familien dvs rekken kommer slik: Bestemor, mamma og pappa, alle som gir godbiter og kos. hun kan være litt sky for andre hunder, men viser ingen tegn til aggressivitet. hun elsker barn og andre dyr og er kjempe tolmodig. vi fikk kattunge for drøyt en mnd siden og de leker sammen opp til flere ganger om dagen, merker at jo mer de blir kjent jo nærmere ligger de hverandre og hilser med kos når de møtes. unger har dratt i ho, løfta ho og rullet henne rundt og hun har bare tatt det som lek og løper litt rundt dem før hun legger seg ned for barna til å kunne leke mer med henne. hun kan ha en tendens til å bjeffe på ting utenfor huset, men hun er enda bare 2 år så håper jeg kan få dette tonet litt ned, regner med det vil gjøre det litt av seg selv med alderen hennes også, men må trening til. hun er en aktiv hund når hun får sjansen, ellers har hun ingenting imot å være inne. trenger ikke mye morsjon, men får minst 3 turer hver dag, hender det er dager vi er ute nesten hele dagen da jeg og samboeren er hobbyfiskere. hun er ikke glad i vann, men likevel ikke noe problem å dusje, hun vet hun får kosestunden tullet i et håndkle etterpå. :P innimellom virker det som om hun ruller seg i det verste hun kan finne så hun vet hun må dusje, bare så hun skal få den spesielle kosestunden :P hun røyter en del, dette forbedrer seg en smule etter børst. skal nok helst ha pelsstell en gang om dagen og hender vi må klippe henne bak så hun har fri tilgang til å gjøre sitt på tur uten at noe skal bli sittende igjen i pelsen. hun er ekstremt lettlært. hun hadde allerede lært navn og "kom" når vi fikk henne ved 7-8 ukers alder. vi lar henne ofte gå uten bånd, da hun går ingen steder og er ekstremt lydig. Japansk spisshund er den perfekte starter hun, hun var min første hund og ville ikke byttet henne mot noe i hele verden. Beklager for så langt innlegg, men er så mye fantastisk med denne rasen. ^.^

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]