Keeshond

Keeshond bilder og hunderase info. Vi har alt om Keeshond hunderaser.

Keeshond, hunderase, hunderaser, hund, hunder, rase, rasehund, keeshond

Keeshond: Lær om hunderasen Keeshond I dag.

21. mai 2024 av Hunderase / Hunderaser J-L

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Keeshond er inndelt i gruppe 5 (Spisshundraser og primitive hunder) i seksjon nummer 4 (Europeiske spisshunder) # 97.

Hunderasen kommer fra Tyskland. Generellt vennlig ovenfor andre hunder. Kulda er ikke noe problem for denne hunderasen. Daglig børsting. Barnevennlig, men hunder og barn bør alltid være under oppsyn av voksne når de er sammen. Hunderasen har HD problemer hos noen individer. Enkelte hunder vil kunne få hudproblemer. Hjertesykdom er ikke en uvanlig årsak til død hos denne rasen.

Keeshond heter også Wolfsspitz.

Skuffet skriver:

Keeshond aldri igjen.Vi kjøpte oss en Keeshond fra oppdretter i Norge. Fra før har vi hat chow chow og puddel, de har begge vært fantastiske. Aldri keeshond igjen sier jeg, det ble en problemhund til tross for at vi ga den mye oppmerksomhet, nok mosjon og den beste maten en hund kan ønske seg. Vi tok den med på valpekurs og senere lydighetstrening i ung voksen alder. Den var utrolig krevende og ville aldri høre etter. Det endte med avliving da hun rømte hjemme fra (åpnet ulåst dør, selvfølgelig vår tabbe), og bet etter en liten jente. Jeg har bare erfaring med min keeshond og min onkel som kjøpte en annen valp fra samme kullet. Hans ble også en problemhund. Jeg kjenner meg ikke igjen i de varme omtalene av denne hunderasen som ellers er å lese på internett. Kan det være at vi har vært riktig uheldige? Vi er vant med hunder og har aldri opplevd lignende. Det var heller ingen tegn til sykdom. Er det flere som har slike erfaringer med denne hunderasen?

Stompen skriver:

Verdens herligste hund.Mamma har en hund på 11 år som er halvt Keeshond og halvt Bovier. Jeg har aldri vært borti herligere hund, så jeg håper innlegget over her bare handler om et uheldig kull. Bamse kan fint være løs ute i timesvis uten å gå av gårdsplassen og deler mer enn gjerne både teppe og mat med unga. Hadde ikke vært i tvil om jeg fikk tilbud om den blandinga nei.

Ragnhild skriver:

Verdens beste hunderase.Keeshund ska je ha heila mitt liv! Makan til betre hund finnast ikkje! Men sida nokon idiotar blanda inn finsk spets i rasen gir den fra seg ein del lydar og den pip ofte, den er svært rastløs, spess etter at vi har spurd om "Ska me gå tur?" Da er hu helt øsa! Men hu er ute på gardstunet heila dagen, også når hu er aleina heima men hu stikk aldri av. Band har me skjeldan på hu, så hu drar litt. Med andre bikkjer er det 50/50. Me må væra på vakt. Enten leika hu eller så glefsa hu. Elske eller hate, 50/50 Fremmende går det bra unntatt med mannfolk. Bella som bikkja heter har ein mann til eier men biter og knurrer av og te te andre mannfolk! Skjønn bikkje uansett, elske hu, Bellan min, ska aldri ha ein anna rase, det bleir keeshund ja. Bella er no 9 år og blir bare klokere for hvert år. Ei bikkjerase som anbefalast! Har hatt åtte keeshundar og aldri noko trøbbel.

cecilie skriver:

Bare best.Jeg har en kees tispe, bare verden herligste.. Hun er snill og grei. Av og til vil hun ikke høre etter, men det er nok min egen feil.! Keeshond er en kjempe fin rase, har bare positivt å si jeg =) Angrer ikke i det hele tatt at jeg kjøpte den rasen.

Geir skriver:

Flott rase.Keeshond er en utrolig bra familiehund, datter mi hadde en slik og jeg må si at dette er hunden over alle. Vi har hatt både engelsk setter og schæfer, men kan ikke sammenlignes. Ny kees blir anskaffet i nærmeste framtid, men man må være obs på hvem som leverer. Dette grunnet at noen oppdrettere leverer hunder med arvelige feil. Det er jo også med kees, som alle andre hunderaser, at man må være nøye med opplæringa. Dårlig opplæring, hund deretter. Kees er en rase som man bare må bli glad i, nydelig utseende, snill og glad, elsker å være i skog og mark, men er også glad i å late seg innimellom, klok, svært barnevennlig osv. osv. Anbefales på det sterkeste, tross endel børsting ca. 1-3 ganger i uken anbefales. Røyter litt (ulldotter) som er mye lettere å få opp enn hundehår som fester seg overalt. Ingen negativ erfaring!

Gjest skriver:

Verdens beste hund.Hei. Har erfaring med hund gjennom 28 år, tre forskjellige hunder og raser og siste hund var en keeshond som ble ti år, verdens beste hund. Snill, rolig, gjorde aldri en katt fortred, vi hadde to kattersamtidig, Et lite barn ca ett år stabbet seg bort til vår hund da hun var valp, og barnet snublet og falt over vår kees valp. De fleste hunder ville markert på noe vis over en slik hendelse men vår Kees reagerte overhodet ikke. Gikk ofte tur med henne i skogen der det på skogsveien var ofte ryttere med hest og hunden vår oppførte seg alltid eksemplarisk. Hun gikk som regel løs med slepeline etter seg. Vi møtte også elg ca ti meter fra oss og min kjære hund ble bare stående helt stille og se på elgen. Ikke en lyd og kom til meg umiddelbart når jeg ropte på henne. En fantastisk hund, turkamerat og venn, veldig flott med barna, flott gemytt, folk, vennlig, lærevillig, flott å ha med på tur men ikke noe problem med roligere dager. Noe vakthund, bjeffet på ringeklokka på døra, men med en gang vi sa vennlig hei til de som kom, var hunden vår bare vennligheten selv. Hadde keesen vår på valpekurs, trente henne noe selv på lydighet etc på vennlig og positiv måte. Dette er en hund som liker å være en del av flokken så hun trivdes best å sitte i sofaen sammen med oss andre i stedet for å være alene på gulvet. Vi fikk vår hund fra Keestorpet kennel i Sverige. Og vi savner henne masse. Hun vil alltid være hunden med stor H i våre hjerter,

Gjest skriver:

Keeshond er kult.Hei jeg ville bare si at keeshond er en kul rase og jeg ønsket slik når jeg blir voksen og får barn, xoxo

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]