Yorkshire Terrier

Yorkshire Terrier bilder og hunderase info. Vi har alt om Yorkshire Terrier hund.

Yorkshire Terrier, hunderase, hunderaser, hund, hunder, rase, rasehund, yorkshire, terrier

Yorkshire Terrier: Les om hunderasen Yorkshire Terrier her.

30. mai 2024 av Hunderase / Hunderaser V-Å

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Yorkshire Terrier er i gruppe 3 (gruppen for terriere) seksjon 4 (toyterriere) rasenr.86 i FCI sin klassifisering.

Rasen kommer opprinnelig fra England. Kan bli hundefientdlig hvis man ikke sosialiserer hunden. Yorkshire Terrier er en hypnoallergisk hund. Ingen raser er helt allergivennlige. Yorkshire Terrier røyter lite. Bør ha daglig pelsstell. Trenger begrenset med mosjon, men lufteturer hver dag er selvfølgelig en nødvedighet. Yorkshire Terrier er en rase der noen individer er kjent for å få helseproblemer. Øyeproblemer er ikke uvanlig hos Yorkshire Terrier En strukturell defekt som kan forårsake halting forekommer hos enkelte individer. Ører som er stående. Kort hale. Levealder for Yorkshire Terrier er 12 til 15 år.

Yorkshire Terrier går også under følgende navn: Yorkie. Rasen heter på finsk Yorkshirenterrieri.

Gjest skriver:

Yorkshireterrieren kan være temmelig frekk og har meget sterk personlighet. Men er en veldi fin rase. Jeg har hatt en hund men ikke en Yorkshireterrier. Jeg ellsker hunder, i klassen da vi skal ha om hunder sier frøken (dette er en oppgave for deg) så smiler hun. Jeg ønsker meg velldi en Yorshireterrier!

Gjest skriver:

EIN HERLEG RASE.Har hatt denne rasen 1 år no, og er så glad for at vi valgte denne rasen, er berre så herleg. Har ei tispe, aldri bjeffing eller gneldring, lager litt pipelyder når ho må ut og tisse, eller ønsker oppmerksomhet, har høyrt at desse små fort kan bli bjeffete, men vi har vore veldig heldige med den vår, ikkje ein lyd. Var på besøk til oppdretter nokre veker før henting og såg og opplevde at mor til denne vår hadde eit veldig fint gemytt, og det er jo ofte arveleg. Veldig kosete hund, elsker kontakt med folk, og er ikkje redd for å oppsøkja andre hunder, men trekker seg fort vekk hvis det blir for skummelt. Og ein stor fordel er jo at den ikkje røyter. Planlegger å få ei tispe til, vår er sjelden heime aleine, men selskap av ein likesinnet vil nok være kjekt for den vi har.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]