Walisisk corgi cardigan

Walisisk corgi cardigan raseinfo. Walisisk corgi cardigan hunderaser.

Walisisk corgi cardigan, hunderase, hunderaser, hund, hunder, rase, rasehund, walisisk, corgi, cardigan

Walisisk corgi cardigan: Finn ut mer om hunderasen ved navn Walisisk corgi cardigan her.

20. mai 2024 av Hunderase / Hunderaser V-Å

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Walisisk corgi cardigan ligger i FCI sin gruppe 1 (Brukshunder, hyrdehunder, gjeterhunder) med seksjonsnummer 1 (seksjon for fårehunder) og rasenr.38.

Hunderasen kommer fra Wales. En hundevennlig rase. Minimalt behov for pelsstell. Helselidelser som hoftedysplasi kan oppstå hos enkelte hunder av denne rasen. Enkelte individer kan utvikle PRA. Øyeproblemer forekommer hos Walisisk corgi cardigan Stående ører. Levealder for Walisisk corgi cardigan er 12 og optil 15 år.

Andre navn på rasen Walisisk corgi cardigan er Welsh Corgi. Engelsk betegnelse på rasen er Welsh Corgi Cardigan.

Gjest skriver:

Stor hund i liten kropp.En nydelig liten rakker med mer energi og utholdenhet en hva en skulle tro. Du må ikke dømme en cardi etter størrelse, for den kommer til å trenge mye mer fysisk og psykisk trim en du fort kan tro på forhånd. Dette er i hvert fall erfaringen med den første vår. Hun har også helt klart et eget hode, og er veldig klar over hva hun vil. Det mest negative vi har å si om rasen er at vår har VELDIG store tendenser til å gjete biler ect. Våres er KJEMPE glad i mennesker og går godt overens med andre hunder, uten å være for ivrig. Røyter en del under røytesesongen, men ellers greit.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]