West Highland White Terrier

West Highland White Terrier hunderase info. Bilder og erfaringer av hunderaser. West Highland White Terrier hunderaser.

West Highland White Terrier, hunderase, hunderaser, hund, hunder, rase, rasehund, west, highland, white, terrier

West Highland White Terrier: Få info om hunderasen West Highland White Terrier her.

18. mai 2024 av Hunderase / Hunderaser V-Å

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

West Highland White Terrier er inkludert i FCI med nummer 3 (Terriere) seksjon 2 (små terriere) og rasenummer 85.

Hunderasen kommer fra Skottland. Hundevennlig. Trenger lufteturer og må få bruke kroppen, men trenger mindre mosjon og lange turer enn mange andre hunderaser. Hudsykdommer går igjen hos enkelte linjer hos denne rasen, snakk med oppdretter om dette. Leversykdom kan forekomme.

Det finske navnet er Valkoinen länsiylämaanterrieri.

Emma skriver:

Verdens beste hund.denne hunderasen er utrolig, mye pelsstel men helt klart vært det. jeg elsker westier,en flott familie hund

Encos B skriver:

Familiens midtpunkt.Kun de beste erfaringer med vår Westie. Kan være selvstendig og sta men det er en personlighet som er verdt å sette pris på. Elsker ellers oppmerksomhet, nærhet og er fantastisk fin sammen med barna. Vi får den trimmet hos oppdretter og det sørger for at pelsen beholder sin funksjon og farge veldig godt. Anbefaler ikke klipping så lenge det er en ung, frisk og stødig hund. Reagerer litt ulikt på andre han hunder men med litt sosialisering er det stort sett problemfritt. Krever en fast hånd, men det har vært så å si problemfritt å oppdra ham synes vi. Og alle synes han er så søt, selv om det langt fra er en hund for håndvesker. Ganske mye jaktinstinkt på plass synes vi. Vakthund? Neppe, men varsler ganske bra om ikke veldig konsekvent. Tips: skal du ha litt ekstra fart på din Westie så dypp den i vann. Vår bli helt propell, på en svært positiv måte. Å jogge eller gå ski med ham fungerer så lenge han får gå løs. Da holder han følge og er utrolig rask størrelsen tatt i betraktning. I bånd passer han på at det går akkurat litt for sakte og ser sånn passe misfornøyd ut. Du må tåle litt terrier gemytt, ja.

Djupang skriver:

Sjel.Herlig rase har hat den glede å trene opp en White på to år Hanne i tre uker de er så lett å trene opp da Ørje

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]