Østsibirsk laika

Østsibirsk laika hunder. Les om Østsibirsk laika rasen.

Østsibirsk laika, hunderase, hunderaser, hund, hunder, rase, rasehund, østsibirsk, laika

Østsibirsk laika: Les om hunderasen Østsibirsk laika her.

20. mai 2024 av Hunderase / Hunderaser V-Å

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Østsibirsk laika har FCI inndeling 5 (Spisshunder) seksjon 2 - nordiske jakthunder - nr 305.

Dette er en nordlig hunderase. Rasen kommer opprinnelig fra Russland. Litt ulveaktiv utseende.

Østsibirsk laika har følgende alias: Vostotchno-Sibirskaïa Laïka. Rasens finske navn er Itäsiperianlaika. East Siberian Laika er hunderasens engelske navn.

Gjest skriver:

Jeg har nå fått min andre hund av rasen østsibirsk laika. Jeg valgte samme rase på nytt fordi de er gode, raske og robuste jakthunder. En annen grunn til at jeg valgte denne hunderasen er fordi de kan være med på så mye forskjellig jakt, alt fra smådyr, elg til bjørn. Fungerer fint i familien selv med barn, minstemann i huset er på 2 år.

Gjest skriver:

Mer om ønstsibirsk laika.Østsibirsk laika er litt større en vestsibirsk laika, men ligner ellers mye på denne. Hodet er kileformet og ganske spisst, med svakt markert stopp. Snutepartier er forholdsvis langt og kraftig. Ørene er triangulære, svært rørlige og stående. Kraftig, muskuløs kropp og markert manke. Bred og dyb brystkasse og vel opptrukket buklinje. Kort lend, som er en aning sluttet. Muskuløs rygg. Muskuløse bein og kraftig benstamme, med ovale kompakte labber. Halen bæres over rygglinjen i en bue eller tett ringlet mot låret eller lendet.

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]