Wachtelhund

Wachtelhund bilder og hunderase info. Vi har alt om Wachtelhund rasehund.

30. mai 2024 av Hunderase / Hunderaser V-Å

ANBEFALT! Slik får du en lydigere og smartere hund!

Wachtelhund har gr.8 (Apporterende hunder) s.2 (spanieler) nr.104 i FCI.

Har jakthund instinkt og hjelper jegeren med å finne byttet. Opprinnelse: Tyskland. Hundene er vennlige ovenfor fremmede såvel som familien.

Wachtelhund kjennetegnes også ved navnene German Spaniel. Rasens polske betegnelse er Plochacz niemiecki. Rasen heter på finsk Viiriäiskoira. I Spania heter disse hundene Deutscher Wachtel er den offisielle betegnelsen i Spania. Italienere kaller den Deutscher Wachtel. Fransk navn er Deutscher Wachtel. I Tyskland kalles de disse hundene for Deutscher Wachtel. I Storbritannia kalles den German Spaniel.

Pernille skriver:

Fantastisk rase.Vi har hatt Wachtelhund i 12 år, og den var helt fantastisk! Det er en svært så god familiehund, samtidig som en god jaktkamerat. Det er en hund som fungerer i alle settingen, vår var rolig, underdannig og en stor sofagris! Det eneste problemet vi hadde med vår hund, var problemer med ørene. Dette på grunn av en vannbakterie som trivdes svært godt i øren til denne vannglade hunden. Men ved god testing fra dyrlege, fikk vi også dette under kontroll. Er helt klart en hund å anbefale! Og det vi ikke ta lang tid før vi igjen må ha samme rasen i hus!

LYDIG OG SMART HUND: Ta dette kurset på nett, og få en bedre hund på bare få dager... [trykk her for å begynne]